Chp Erzurum İl Başkanlığına Fehmi Bedir Seçildi

CHP Erzurum İl Başkanlığına Fehmi Bedir, seçildi.CHP Erzurum İl Olağan Kongresi Tufan Restoranda yapıldı. Divan...

CHP Erzurum İl Başkanlığına Fehmi Bedir, seçildi.

CHP Erzurum İl Olağan Kongresi Tufan Restoranda yapıldı. Divan Başkanlığını CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'ün yaptığı kongrede, 52 oy alan Fehmi Bedir başkanlığa seçilirken, mevcut başkan Tacettin Kızıloğlu ise 48 oyda alabildi.

Bedir, seçimlerin ardından partililere yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine oy verenlere de vermeyenlere de teşekkür ederek, görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağını belirtti.

Bedir, “Partimizde kimseye ayrım yapılmaz. İl başkanlığı seçiminde şahsıma oy veren de vermeyen de bu partinin mensubudur. Biz bu partiye üye olan herkesle sırt sırta verip çalışacağız. Bir kez daha bizlere oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: