Chp Eski İl Genel Meclis Üyesi Ak Parti’ye Geçti

2009 yerel seçimlerinde CHP’den il genel meclis üyesi seçilen Recep Kanter, geçtiğimiz yıl istifa ederek...

2009 yerel seçimlerinde CHP’den il genel meclis üyesi seçilen Recep Kanter, geçtiğimiz yıl istifa ederek bağımsız kalmıştı.

İl Genel Meclisinin Nisan ayı toplantısında AK Partili üyelerinde desteği ile Turizm Komisyonuna seçilen Kanter, partiye kaydını yaptırdı.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Kurd ile Halkla İlişkiler Başkanı Figen Yılmaz’ın birlikte rozetini takarak üye yaptığı Recep Kanter “Bilindiği üzere, CHP’den 5 ay önce istifa ettim. Bir insan istenmediği yerde durmaz. Ben de bana gösterilen olumsuz tavır nedeniyle CHP’den istifa ederek bağımsız kaldım. Siyaset güçlü partilerde yapılırsa, halkımıza hizmet anlamında bir mana taşır. AK Parti güçlü yapısı ile siyaset yapacağım, halkımıza hizmet edeceğim bir mecra. Bundan sonraki hizmetlerimi bu çatı altında yapmak istediğimden AK Parti’yi tercih ettim” dedi.

Reklam
Reklam

İl Genel Meclis Üyesi Recep Kanter’in geçmesiyle, AK Parti’nin Şarköy İl Genel Meclis Üye sayısı 2’ye çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz