Chp Eskişehir İl Teşkilatı Vali Kadir Koçdemir'i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Erman Gölet ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Vali...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Erman Gölet ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Vali Kadir Koçdemir'i ziyaret etti.

Demokrasilerde siyasi partilerin vazgeçilmez kurumlar olduğunu ifade eden Vali Koçdemir, yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti. 2013 yılında çifte başkentlik yaşayacak Eskişehir'in gelişimi için tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin görüş ve önerilerine açık olduklarını belirten Koçdemir "Eskişehir'in her kesiminden her türlü katkı ve katılımı bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Parti yöneticilerini tanıtan ve yapılan çalışmalar hakkında Koçdemir'e bilgiler veren Başkan Gölet, Türk Dünyası Kültür Başkentliği, Somut Olmayan Kültürel Miras Dünya Başkentliği ve kentin gelişimi ile ilgili diğer konularda kendilerine düşen bir görev olduğu takdirde, uzlaşı içinde değerlendirerek katkıda bulunacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: