CHP Eskişehir Milletvekili Batum:

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, "10 gündür sadece Sayın Başbakanın odası böcekle dinlendiğinden söz ediliyor. Bu doğru değildir. Bu, her

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, "10 gündür sadece Sayın Başbakanın odası böcekle dinlendiğinden söz ediliyor. Bu doğru değildir. Bu, her zaman yaptıkları, bilinen bir mağdur yaratma girişimidir" dedi.

CHP Selçuklu İlçe Teşkilatı'nın davetlisi olarak Konya'ya gelen Batum, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonu'nda partililere, "Türkiye'nin genel sorunları ve hukuk" konulu bir konferans verdi.

Batum, Konya'da partililerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Gündemdeki konuları ailecek görüşmemiz ve bıkmadan, usanmadan, korkmadan, her an bu konuları söylememiz yetmiyor, artık uygulamaya geçirmemiz lazım" dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye'de yapay gündemler oluşturulduğunu ve ülkenin gerçek gündemden uzaklaştırıldığını iddia eden Batum, şunları kaydetti:

"10 gündür sadece Sayın Başbakanın odasının böcekle dinlendiğinden söz ediliyor. Bu doğru değildir. Çok uzun zamandan beri AKP ve Başbakan bunu gerçekleştiriyor. Odasından 1 yıl önce böcek çıktığı söyleniyor. MİT, Emniyet ve Jandarma istihbarat, bütün güç elinde, hepsi elinde... 10 gündür böcek ve Başbakan tartışılıyor. Bundan 3 yıl önce de Bülent Arınç'a suikast iddiası ortaya çıkmıştı. 'Suikast ortaya çıkartıyoruz, kozmik odayı arıyoruz' dediler. Şimdi Bülent Arınç, 'o zaman da suikast iddiasına inanmamıştım' diyor."

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz