Chp Eşme İlçe Başkanı Ekmel Şahin Görevinden Alındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eşme İlçe Başkanı ve Uşak İl Genel Meclisi Üyesi Ekmel Şahin,...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eşme İlçe Başkanı ve Uşak İl Genel Meclisi Üyesi Ekmel Şahin, ilçe başkanlığı görevinden alındı.

Geçtiğimiz mart ayında yapılan ilçe kongresinde CHP Eşme İlçe Başkanlığı görevine seçilen ve aynı zamanda CHP İl Genel Meclisi üyesi olan Ekmel Şahin, CHP Merkez Yönetim Kurulu kararıyla görevinden alındı. CHP Eşme İlçe Teşkilatı'nın kendi arasında yapacağı toplantının ardından yeni başkanını belirleyeceği belirtildi. CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, görevden almanın genel merkeze intikal eden bir konu olduğunu ifade ederek, kendilerinin müdahil olmadığını belirtti. CHĞP Eşme İlçe Başkanı Ekmel Şahin, başkan seçildiği Mart ayındaki kongreden sonra partililerle tartışmış ve darp edilmişti. İlçe başkanlığı görevinden alınmasını değerlendiren Ekmel Şahin, ise karara saygılı olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: