CHP Fethiye ilçe başkanı, delege seçilemedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye ilçe teşkilatında, kongre için delege seçimleri başladı. Mevcut başkan Özgür...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye ilçe teşkilatında, kongre için delege seçimleri başladı. Mevcut başkan Özgür Kullukçu, ikamet ettiği Karagözler Mahallesi'nden delege seçilemedi.

CHP Fethiye ilçe teşkilatında 31 Mart-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek kongre süreci için delege seçimleri başladı. Parti binasında şeffaf sandıklar ile yapılan delege seçimlerinde Fethiye merkezdeki bütün mahallelerin delegeleri belirlenecek. 5 gün boyunca devam edecek delege seçimlerinde 400 kongre delegesi ve 808 ön seçim delegesi seçilecek. Seçimlerin ilk gününde Karagözler Mahallesi'nde oturan mevcut başkan Ali Özgür Kullukçu’nun delege seçilemediği öğrenildi. Kullukçu delege seçilemediği için ilçe kongresinde aday olması durumunda kendisi için oy kullanamayacak.

Reklam
Reklam

Delege seçimleri ile ilgili açıklama yapan Ali Özgür Kullukçu, sürecin parti için hayırlı olması temennisinde bulundu. Kongre süreci olarak dele seçimlerinin yapılmaya başladığını aktaran Kullukçu, şöyle konuştu: “Merkezden 8 mahallemizin delegasyon seçimi yapılıyor. 7’si ilçe örgütümüzde, Foça Mahallesi’nin seçimleri ise orada bulunan bir kıraathanede yapılıyor. Demokrasi gereği kucaklayıcı ve bütünleştirici bir liste anlayışı içerisinde olduk. İlk iki gün merkez mahalle seçimleri yapıldıktan sonra, diğer kalan 3 günde köy ve belde seçimleri mahallinde yapılacak. Seçilecek olan ilçe kongre ve ön seçim delegasyonu, 31 Mart-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz ilçe kongresinde ilçe başkanı, ilçe yönetimi ve il delegasyonunu belirleyecek.”

Öte yandan kendi mahallesinde delege seçilemediği öğrenilen CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu, yeniden aday olma konusunda örgütün alacağı karara uyacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz