Chp Gaziantep İl Başkanı Ali Peri 1 Mayıs Mesajı

CHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesajında "Emeğin hakkını vermek için,...

CHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesajında "Emeğin hakkını vermek için, emek üzerindeki kuşatmayı kaldırmak, demokrasi, özgürlük, eşiklik ve adalet kavramlarını hayata geçirmek için hep birlikte mücadele edelim. Bu ülke bizim" dedi.

Peri mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bu ülke hepimizin. Ve bu ülkede en ucuz şey emek. Horlanan, saldırıya uğrayan, en zor koşullarda yaşam mücadelesi veren kesim emekçi kesim. Emekçiler sindirilmeye uğraşılıyor. Bayramlarında bile saldırıya uğruyor. İş bulamayan gençler, atanamayan öğretmenler, diplomasını yakan üniversiteli işsizler. Sendikasını değiştirmeye zorlanan işçiler, zam alamayan memurlar, yandaş sendikalar, işçinin hakkını aramayan komisyonlar, asgari ücreti KOMİK ÜCRET haline getiren zihniyet. Emekçi kesimi kuşatan, boğmaya, tutsak etmeye, sesini kısmaya çalışan bir kuşatma. Ve bu koşullar altında kutlanan bir işçi bayramı daha. Biz bugün tüm bu koşulların farkındalığı ile ve emekçi kesimin sorunlarının CHP iktidarında çözüleceğinin bilinciyle meydanlarda olacağız. İşçi bayramında işçiyi eğlenmek, halay çekmek yerine sorunlarını haykırmak zorunda bırakanlardan hesap sormak, emekçi kardeşlerimize destek olmak için meydanlarda olacağız. 1 Mayıs'ı gerçek bir bayram olarak kutlayacağımız günlere olan özlemle ancak bunun gerçekleşeceğine olan kesin inancımızla meydanlarda olacağız. Her şeye rağmen bayramına sahip çıkan işçi kardeşlerimizin bu anlamlı günlerini en güzel duygularımızla kutluyor ve her zaman emeğin, emekçinin yanında olduğumuzu, bundan sonra da olacağımızı bir kez daha vuruluyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: