Chp Gençlik Kolları Başkanı Öner Özdemir, Göreve Başladı

CHP’de 8 yıl aradan sonra yapılan seçimde CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Öner Özdemir,...

CHP’de 8 yıl aradan sonra yapılan seçimde CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Öner Özdemir, "Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş tüm genç arkadaşlarımı, CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Özdemir, göreve başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada, "Önümüzde bir süreç var, bu süreç içerisinde hem partimiz için hem de ülke sorunlarına katkı sunmak amacıyla bu göreve talip olduk. Bu çalışmalarımızda öncelikle birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Bu çerçevede partimiz adına ilimizin tek ve en çok çalışan vekili Veli Ağbaba ve il örgütümüzle birleşip bütünleşeceğiz. Partimizin önümüzdeki dönemde yerelde ve genelde iktidarı için durmadan dinlenmeden çalışacağız. Kongrede belirttiğim gibi artık, gençlik politikalarını biz belirleyelim sloganıyla yola çıktık" dedi.

Reklam
Reklam

"Bizler partinin emektar gençleri olarak partinin yönetim kademelerini kendimiz belirlemek, partinin gençlik politikalarını kendimiz şekillendirmek istiyoruz” diyen Özdemir, “Artık partimizin gençlik politikalarını el broşürlerinden görmek istemiyoruz. Çünkü bu politikaları bizzat kendimiz belirlemek ve yazmak istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz