CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Bozüyük'te

BİLECİK (AA) - CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP Bözüyük İlçe Örgütü ve Güneşspor Kulübü'nü ziyaret etti.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP Bözüyük İlçe Örgütü ve Güneşspor Kulübü'nü ziyaret etti. Yıldız, Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri (MYK), İl Başkanı Çağatay Karaahmet, İlçe Başkanı İsmail Jan, Gençlik Kolları İl Başkanı Didem Gültekin ve partililerle önce Bozüyük İlçe Örgütü'nü, daha sonra kentte amatör spor kulübü olarak faaliyet gösteren Güneşspor'u ziyaret etti. Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nde 19 milyon gencin bulunduğunu anlatarak, şöyle konuştu: "Genç nüfusun bu kadar fazla olduğu bir ülkede, CHP gibi devleti kuran, yaşatan, ilkleri başaran ve demokrasiyi getiren bir partinin gençlik kolları genel başkanı olarak, siyaseten genç arkadaşlarımızın önünü açmak, spor camiasında da bu arkadaşlarımızı kötü alışkanlıklardan, yanlış huylardan, tavırlardan alı koyup, spora kazandırarak, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirilmesi çok önemlidir. Güneşspor Kulübü Başkanı Ümit Kök'ün, 2,5 yıl süre zarfında Bozüyük'e bu tesisi kazandırması, burada Güneşspor'u kurumsallaştırma noktasında, Ankara'da fark edilir bir şekilde başarıya ulaşması bizim Güneşspor'u ziyaret etmemizi gerektirdi." Kök de, Yıldız'a ziyaretten dolayı teşekkür ederek kulüp logolu saat, flama ve kravat hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: