Chp Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı Sakarya’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, CHP Sakarya İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, CHP Sakarya İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle buluştu.

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, il ve ilçe yöneticilerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin bünyesinde bilişim alanında gerçekleştirilen yenilikleri aktaran Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, yerel seçimlerde sandık bazlı çalışmalardaki parti içi yenilikler hakkında bilgi verdi.

2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin sandık görevlilerinin tamamen teknolojik donanımlar; mobil uygulamalar ve anında takip sistemiyle sandık çalışmalarında bulunacağını anlatan Emrehan Halıcı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bilişim kurulunun yaptığı çalışmaları, gerçekleşmekte olan ve yeni projelerini de anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: