CHP Genel Başkan Yardımcısı Güler:"

İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından açıklanan ve

İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından açıklanan ve İzmir'de gerçekleştirilmesi planlanan 35 projeyle ilgili olarak, "Bunların bazıları gerçekleştirilemeyecek nitelikte, bazıları ise 20 yıl içinde olabilir nitelikte" dedi.

Güler, partisinin Bergama ilçe örgütünce Belediye Haluk Elbe Toplantı Salonu'nda düzenlediği "Bakırçay Konferansı"nda yaptığı konuşmada, oy kayıplarına yol açsa da bildiklerini söylemekten geri durmadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Hükümetin İzmir'deki yatırım planlarına da değinen Güler, "Bu projelere 'çılgın projeler' dediler. Çılgın falan değil, bunların bazıları gerçekleştirilemeyecek nitelikte, bazıları 20 yıl içinde olabilir nitelikte" diye konuştu.

Konferansa CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İl Başkanı Tacettin Bayır, Bergama İlçe Başkanı İdris Yavuzyılmaz ve partililer katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz