Chp Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Giresun'da Chp İl Kongresi'ne Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Kongresi'ne katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Divan...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Kongresi'ne katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Divan başkanı seçildiği kongrede bir konuşma yaparak AK Parti'nin politikalarını eleştirdi.

Günaydın, AK Parti'nin iktidarının 10 yılını doldurduğunu hatırlatarak "10 yılını doldurmuş Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı var önümüzde. 13 milyon yoksulun, 3 milyon işsizin kayıtlı bulunduğu bir memlekette ekonominin şahlandığından söz ediyorlar. Türkiye'nin bugün Şeker Fabrikaları ve Çay Fabrikaları hariç satacak Kamu Sanayi Tesisi kalmamıştır. Geriye kalanların tümü satılmıştır. Geriye ülkemizin toprakları kaldı. Bir başka ülke Türk vatandaşına kendi toprağını satmıyorken, biz kendi toprağımızı yabancılara satmak için karar çıkartmış bulunuyoruz. Yetmiyor Türkiye'nin bin 975 km otoyolu var, bu otoyolları satışa çıkarttılar. Yılda bir milyar TL gelir elde ediyoruz. Şimdi bunları 25 yıllığına satacaklar ve en fazla gelir beklentisi 10 milyar TL. Yani her yıl bir milyar lira gelir getiren otoyollar bir şahsa devredilerek 25 yılda sadece 10 milyar gelir elde edilecek 25 milyar TL'lik gelir bir şahsa devredilmiş olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: