CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Samsun'da

 CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, partisinin Çarşamba İlçe Başkanlığı'nda Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen pograma katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, partisinin Çarşamba İlçe Başkanlığı'nda Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen pograma katıldı. Koç, burada yaptığı konuşmada, Orta Doğu'nun geçmişten günümüze karışık bir çoğrafya olduğunu ifade ederek, "Bizi yönetenlerin hiçbiri o coğrafyaya savaş için bu yıla kadar gitmek gibi derdi olmadı ama şimdiki iktidar Suriye'de savaş için can atıyor. Bütün dünya 'hayır' dedi. Başbakan ve Dışişleri Bakanı ise savaş konusunda çok hevesli" dedi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partilerinde çıkan aday adayları için sandık kurduklarını belirten Koç, "Üyelerimiz kimi seçerse bizim için başkan odur. Seçim çalışmalarında herkes çıkan adaya destek vermeli. Seçim döneminde hepimiz birlik olacağız. Büyükşehirleri de alacağız. Bu ülkede AKP'nin miladı dolmuştur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: