CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran Manisa'da

MANİSA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, "Seçime bir hafta kala internete yasak getirilmesi siyasi intihardır" dedi.

MANİSA - CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, "Seçime bir hafta kala internete yasak getirilmesi siyasi intihardır" dedi. Oran, CHP Manisa İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin sadece yerel seçim olmadığını, aynı zamanda Türkiye’nin kaderiyle ilgili çok önemli kararların verileceğini söyledi. Konuşmasında, Twitter'a tedbir amaçlı erişim engeli getirilmesini de değerlendiren Oran, "Seçime bir hafta kala internete yasak getirilmesi siyasi intihardır" dedi. Sosyal medyanın aslında sosyal meydan olduğunu, 40 milyon kişinin, özellikle de gençlerin bu platformlarda buluşup tartıştıklarını anlatan Oran, şöyle devam etti: "Buranın yasaklanması demek, seçime bir hafta kala hem de oylar aşağı inerken ve 40 milyon kişiyi karşısına almak demek siyasi intihardır. CHP olarak biz bu tespiti yapıyoruz. Elimizdeki verilere göre de AKP’nin aşağı indiğini görüyoruz. Bu yasaklarla beraber, onun aşağı düşüşü çok daha hızlı olacak. Bizim bu ifademiz, siyasi intihar dememizin arkasında müneccim olmaya gerek yok, görünen köy kılavuz istemiyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: