Chp Genel Başkan Yardımcısı Oran’dan Aday Belirleme Yöntemi Açıklaması..

Ziyaret ve temel atma töreni için Didim’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran...

Ziyaret ve temel atma töreni için Didim’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran yerel seçimlerde aday belirleme yöntemleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Ziyaret ve temel atma töreni için Didim’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Didim İlçe Binasında 2014 Mart ayında yapılacak Yerel seçimlerde Adaylıkların nasıl yapılacağına ilişkin değerlendirmede bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran Belediye Başkan Adaylarını 3 metotla belirleneceğini belirterek “İlk olarak temayül yoklaması olacak. Ardından partiye kayıtlı üyelere soracağız; Örneğin Didim İlçe Örgütünün 3 bin kusur üyesi var onların görüşlerini alacağız, ardından da halka soracağız. Bunun dışında kamuoyu araştırması da olacak. Şayet bu araştırmalarda Belediye Başkanlarıyla ilgili sorun varsa Genel Merkezde durum değerlendirmesi yapılacak.”diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: