CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, "Yaklaşan yerel seçimlerde, başta İstanbul olmak üzere bütün yerel yönetimleri almak için çalışmalarımıza başladık"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, "Yaklaşan yerel seçimlerde, başta İstanbul olmak üzere bütün yerel yönetimleri almak için çalışmalarımıza başladık" dedi.

Parti içi eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sarı, "CHP Parti Okulu" eğitimleri için geldiği Çorlu'da gazetecilere yaptığı açıklamada, örgütlerinde görev yapacak partililerinin, "CHP Parti Okulu" eğitiminden geçerek daha donanımlı olarak çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte CHP'nin çalışmalarına başladığını ifade eden Sarı, "Trakya, dinamik bir bölge. Burada, sanayi ve göç çok yoğun. Bu bölgedeki insanların bir sürü sorunları var. Yaklaşan yerel seçimlerde, başta İstanbul olmak üzere bütün yerel yönetimleri almak için çalışmalarımıza başladık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti'nin 4. Büyük Olağan Kongresi'ne bazı gazetelerin davet edilmediğini belirten Sarı, "Bazı gazete temsilcileri AK Parti Kongresi'ne alınmadı. Bunlarla ilgili akreditasyon problemi olduğu ortaya konuldu. Ama neresinden bakarsanız bakın, yaşanan bu olayda bazı gazete temsilcilerinin kongreye alınmaması demokrasiye aykırıdır" ifadesini kullandı.

Muhabir: Coşkun Bozyel / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: