CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Türkiye'de terörün bitmesinin Türk milletinin ortak arzusu olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Türkiye'de terörün bitmesinin Türk milletinin ortak arzusu olduğunu söyledi.

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Turanlar köyünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tezcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Terör örgütü mensupları ve liderleri silah bırakırsa, başka ülkelere gidebilirler" yönünde açıklamasının olduğunu hatırlatılması üzerine, hükümet tarafından terörü ortadan kaldıracak adımlar atılması durumunda kimsenin buna itiraz etmeyeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Tezcan, şunları kaydetti:

"Ciddi biçimde terörü ortadan kaldıracak adımlar varsa, buna Türkiye'de kimse itiraz etmez. Ama bırakıp giden var mı göreceğiz. Kimler bırakıyor, kimler gidiyor- Silahın bırakılması, terörün bitmesi bütün Türk milletinin arzusudur, isteğidir. Ne olacak bakıp göreceğiz."

Muhabir: Necip Uyanık / Gökmen Şireci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz