CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP'nin Suriye ve Esed ile ilgili duruşunun net olduğunu belirterek, Esed'in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP'nin Suriye ve Esed ile ilgili duruşunun net olduğunu belirterek, Esed'in yanında olmadıklarını söyledi.

Partisinin Giresun İl Başkanlığı'nı ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tezcan, bir gazetecinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Reyhanlı'daki olaylara karışanların CHP'lileri Esed'e götürdüklerine dair belgelerin ellerinde olduğunu yönündeki açıklamasını hatırlatması üzerine, "Eğer elinde bir belge varsa o belgeyi çıkar açıklar, CHP'nin başından bu yana Suriye ve Esed ile ilgili duruşu nettir, bellidir, bunu başından beri de net olarak söylemiştir. Biz Esed'in yanında değiliz" dedi.

Reklam
Reklam

Çözüm sürecinin bir barış süreci olmadığını ileri süren Tezcan, "Genel başkanımız süreç ilk ortaya atıldığında 'samimi bir girişim varsa buna kredi veriyoruz' dedi. Başbakan 'senin kredine benim ihtiyacım yok' dedi. Şimdi de gel destek ver diyor. Neye destek istiyorsun, hangi sürece destek istiyorsun" diye konuştu.

Muhabir: Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz