Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Hükümeti İstifaya Çağırdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, ilçe belediye başkanları ve CHP’nin ilçe başkanları ile birlikte düzenlediği basın toplantısında “İktidar meydanların sesine kulak vererek derhal istifa etmelidir” dedi.

Aydın Merkez’de bulunan bir restoranda basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Gezi Parkı eylemlerine değinerek “Artık Türkiye’de hiçbir şey bundan sonra dünkü gibi olmayacak. Bu dönem, Türk demokrasinin bu süreçten güçlenerek çıkacağının işaretlerini aldığımız bir süreçtir. İktidarın derhal bu meydanların sesine kulak vermesi çağrısını yapıyorum. ‘Ben her istediğimi yaparım’ anlayışından vazgeçmeye çağırıyorum. Yönetemeyen hükümetin derhal istifa etmesi ve Türkiye’de bu süreci anlayabilecek yeni bir hükümet yapısının derhal kurulması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Basın toplantısına destek veren CHP’li Belediye Başkanları, İl ve merkez ilçe yönetiminin yanı sıra ilçe başkanları toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz