CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Mersin'de

MERSİN (AA) -  CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Vatandaşlarımızı işsizlik  canavarının elinden kurtaracak  güzel bir Türkiye'nin hayalini kuruyoruz" dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Vatandaşlarımızı işsizlik canavarının elinden kurtaracak güzel bir Türkiye'nin hayalini kuruyoruz" dedi. Tezcan, partisinin Mut ilçe teşkilatını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kaderini değiştirmek için bir yola çıktıklarını belirterek, bu yolun sonunda gözü yaşlı kimsenin kalmayacağını ifade etti. Önemli projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Tezcan, "Bu yolun sonunda yoksul bir tane vatandaşımızı bırakmamayı hedefliyoruz. Kendisini öksüz ve çaresiz hisseden bir tane vatandaşımızın kalmamasını istiyoruz. Vatandaşlarımızı işsizlik canavarının elinden kurtaracak güzel bir Türkiye'nin hayalini kuruyoruz" dedi. Türkiye'yi yeniden yaratmaya talip olduklarını ifade eden Tezcan, "30 Mart 2014 yerel seçimleri, bundan sonra devam eden cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerle birlikte yeni bir Türkiye yaratmamızın birinci adımı olacak. Birici adımı geçmek zorundayız İlk imtihanı başarıyla vermek zorundayız" diye konuştu. Muğla Valiliği'nce Başbakan Erdoğan'ın kente yapacağı ziyaret süresince il genelinde yapılmak istenen her türlü gösteri ve toplantının yasaklanmasıyla ilgili haberleri de değerlendiren Tezcan, şöyle devam etti: "Mugla Valiliği bir genelge yayımladı. Başbakan gelecek diye Mugla'daki bütün toplantıları ve gösterileri yasakladı. Vatandaşın bir araya gelip, derdini anlatacağı toplantıların yapılmasını yasakladı. Şimdi soruyorum 'toplantı ve gösteri yürüyüşü özgürlünün olmadığı, vatandaşın toplanamayacağı bir yerde, sadece başbakanın desteğine tezahürat yapmak için karşılamaya gelebilirsin' denen bir ülkede demokrasiden bahsetmek mümkün mü? Demokrasiyi sadece kendi özgürlükleri için, kendi hedeflerine ulaşa bilmek için bir araç olarak gören anlayış, Türkiye'nin demokraside geldiği noktayı tasvir etmektedir." Tezcan'a CHP Mersin Millet Vekilleri Aytuğ Atıcı, Ali Rıza Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: