CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Amacımız, Türkiye'de kendi alanında uzman, vergisini veren, istihdam ve ihracat yaratan sanayicimize sahip çıkmaktır"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Amacımız, Türkiye'de kendi alanında uzman, vergisini veren, istihdam ve ihracat yaratan sanayicimize sahip çıkmaktır" dedi.

Toprak, CHP Çorlu İlçe Başkanlığı'nca Divan Hotel'de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, birçok il ve ilçede sanayicilerin katılacağı toplantılar düzenleyeceklerini söyledi.

Sanayicilerin istek ve sıkıntılarını dinlediklerini anlatan Toprak, "Amacımız, birileri gibi bize yakın sanayiciler yaratmak değil. Türkiye'de kendi alanında uzman, vergisini veren, istihdam ve ihracat yaratan tüm sanayicimize sahip çıkmaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak da Türkiye'de ekonomik büyüme yaşanmadığını savundu.

"Ülkemizin zenginleşmesinden mutluluk duyarız" diyen Öztrak, dengeli dağılmayan bir zenginleşmenin istikrarlı olmayacağını bilen ve artan gelirin adil paylaşılmasını arzu eden bir anlayışa sahip olduklarını söyledi.

Öztrak, Türkiye'de uygulanan ekonomi politikalarını da eleştirdi.

Toplantıya, CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, partililer ve bazı sanayiciler de katıldı.

Muhabir: Coşkun Bozyel / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: