CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak: Türk Sanayicisinin Menfaatineyse Katkı Veririz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Türk sanayicisinin mutluğu adına bir takım engelleri yasama çalışmaları...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Türk sanayicisinin mutluğu adına bir takım engelleri yasama çalışmaları ile birlikte ortadan kaldırmak istediklerini söyledi. Toprak, "Burada iktidar muhalefet ayırımı yapmak istemiyoruz. Bu kararlar iktidardan dahi gelse Türk sanayicisinin menfaatine ise katkı vermeye hazırız." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP İl Başkanı Sadık Atilla ile birlikte Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak’ı ziyaret etti. Toprak, burada yaptığı konuşmada, Türk sanayisinin önündeki engelleri kaldırmak ve Türk sanayicisine yardımcı olma adına tüm sanayicilerle görüşmeler yaptıklarını belirterek, Türkiye’nin lokomotifi konumundaki Kayseri’nin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Bu ziyaretlerden aldıkları mesajlarla Türk sanayicisinin mutluğu adına bir takım engelleri yasama çalışmaları ile birlikte ortadan kaldırmak istediklerini ifade eden Toprak, "Burada iktidar muhalefet ayırımı yapmak istemiyoruz. Bu kararlar iktidardan dahi gelse Türk sanayicisinin menfaatine ise katkı vermeye hazırız. Türk sanayisi yeter ki Türkiye’nin ihracat çıtasını yukarıya çıkarsın. Bu konuda Sayın Boydak’ın çok deneyimli ve Türk sanayisinde çok önemli bir yeri olan ailenin mensubu olduğu için Kayseri’yi de programımıza dahi ettik. Biz burada hiçbir zaman oy peşinde değiliz. Oy verirlerse tabi ki mutlu oluruz ama niyetimiz Türk sanayicisine rehber olmaktır." şeklinde konuştu.

"RAHMETLİ İNÖNÜ’NÜN KAYSERİ’NİN SANAYİLEŞMESİNDE ÖNEMLİ GİRİŞİMLERİ VAR"

CHP’nin iş dünyasının ihtiyacı olan konuların kanunlaşması konusunda destek verdiğini ve bundan sonra da bu anlayış içerisinde olunacağından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Boydak, "CHP’nin iş dünyasına daha fazla yardımcı olma arayışları içerisinde olmaları bizleri gururlandırdı. Kayserimiz uzun yıllardır sanayiden nemalanan bir kentimiz. Rahmetli İnönü’nün Kayseri’nin sanayileşmesinde önemli girişimleri var. Kentimiz kendi klasmanında dinamizmini koruyan bir il. Bizde Sanayi Odası olarak elimizden geldiği kadar sanayicilerimizin önünü açma ve potansiyelimizi artırma gayretindeyiz." dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecine verdiği destekten dolayı CHP’ye teşekkür eden Başkan Boydak, Türkiye’nin en önemli projesinin hala Avrupa Birliği projesi olduğunu, demokratik standartları artırmanın ve modernleşmenin yolunun buralardan geçtiğini belirterek, CHP’nin bu süreçte baştan beri verdiği destek ile kendisini ispatladığını, bundan sonra da bu desteklerinin devamını beklediklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Mustafa Boydak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’a günün anısına plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz