Chp Genel Başkan Yardımcısı Toprak’tan Müsiad’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, CHP milletvekilleri ile birlikte MÜSİAD Şube...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, CHP milletvekilleri ile birlikte MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, “Buraya Sakarya ve Bursa Milletvekilimiz ile Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba ve İl yönetimiz ile birlikte geldik. Bizim buraya ziyaretimizin asıl amacı, Türk iş dünyasının içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte nasıl yardımcı olabiliriz. Son rakamlarda gördük ki, dünyadaki krizlerin yansımalarının Türkiye’ye de etkileri var. Malatya çok önem verdiğimiz Anadolu’da ve bu bölgede sanayisi yeşeren bir il. Bu tip yerleri bizim desteklememiz gerekiyor. Bu tip illerin sayısını bizim çoğaltmamız lazım” dedi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, ekonomi ve sosyal alanda MÜSİAD olarak çok ciddi çalışmalar yaparak raporlar hazırladıklarını söyleyerek, “Biz MÜSİAD olarak yerel ve genel seçimde CHP adaylarını davet ederek, projelerini dinledik” dedi. İstişare toplantılarına önem verdiklerini anlatan Şahin, istikrarın mutlaka olmasını istediklerini dile getirdi.

Şahin, MÜSİAD’ın bazı sektörlerde hazırladığı raporları CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’a verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: