Chp Genel Başkan Yardımcısı Ve Adana Milletvekili Loğoğlu Kozan’da Radyo Programına Katıldı

CHP Dış İlişkiler ve Yurt Dışı Örgütlenmelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Faruk...

CHP Dış İlişkiler ve Yurt Dışı Örgütlenmelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu Kozan’da yerel bir radyoda soruları yanıtladı.

Aykut Arıcı’nın hazırlayıp sunduğu “Gün Ortası” programına telefon ile bağlanan Loğoğlu; geçtiğimiz günlerde Ak Parti ile terör sorununu görüştükleri buluşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet içinde bulunduğunu hatırlatarak, Ak Parti Genel Merkezinde Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kendilerini çok sıcak karşıladığını ve olumlu bir görüşme olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan’ın meclisteki dört partinin uzlaşma sağlaması halinde terörün çözümü noktasında daha fazla yol alınabileceğini, ancak bu durum gerçekleşmezse Ak Parti ile CHP’nin çözüm için yola devam edeceğini söylediğini belirtti.

Reklam
Reklam

Suriye’nin savaş uçağımızı düşürmesinin ardından ise hükümetin doğru bir politika izleyemediğini savunan Loğoğlu; krizle yönetim becerisi gösterilemediğini ve uluslar arası camiada hükümetin inandırıcılığını yitirdiğini söyledi.

Tutuklu milletvekillerinin ise bir an önce tahliye edilmesi gerektiğini vurgulayan Loğoğlu; halk tarafından seçilmiş insanların kaçması gibi bir durum olmadığını belirterek, mahkemelerin bir an önce tahliye kararı vermesini beklediklerini söyledi.

Kozan’ın il olması konusuna da değinen Faruk Loğoğlu;“biz CHP olarak Kozan’ın il olmasını istiyoruz. Bunun içinde CHP Adana Milletvekilleri olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz”diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz