Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Başbakan gelsin, buraya Gazipaşa Belediyesi’nin yaptığı arıtma tesisini görsün. Başkanın...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Başbakan gelsin, buraya Gazipaşa Belediyesi’nin yaptığı arıtma tesisini görsün. Başkanın yaptığı arıtma tesisinin Türkiye’de bir başka örneği yok. Belediye başkanı sana bir kurs versin” dedi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin ilçe teşkilatının balkonundan vatandaşlara seslendi. Konuşmasına "Herkes hesap verecek" diyerek başlayan Kılıçdaroğlu, “Hesap vermekten kaçan adamı yönetici yapmayın. Hesap vermeyen milleti soyar, sonra kalkar hazine boşaltır, para yok. Bu ülkede tüyü bitmemiş yetim vergi öder, hanımlar bulaşık yıkarken vergi öder, ne kullanırsanız vergi ödersiniz. Nereye gitti bu paralar, eğer siz ülke yönetiminde halkın zenginleşmesini değil de yandaşların zenginleşmesi üzerine düzen kurarsanız faturayı zammı siz ödersiniz. Askere de siz gidersiniz. Beylerin çocukları gider mi askere? Garibanın çocuğu ise 14 ay 15 ay askerlik yapar. Bu düzeni değiştireceğiz. Halktan yana bir düzen, emekten yana bir düzeni, alın terinden yana bir düzeni kuracağız. Arıtma tesisini yaptık. Başbakan gelsin, buraya Gazipaşa Belediyesi’nin yaptığı arıtma tesisini görsün. Yaptığı arıtma tesisi Türkiye’de bir başka örneği yok. Belediye başkanı sana bir kurs versin. Buraya gelmesin mi? Eğitim almak güzel bir şeydir, Gazipaşa’da gelsin kurs alsın olmaz mı diyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Gazipaşa’nın aydınların yeri olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, “Burası yürekli insanların yeridir. Alın terine emek veren değer veren insanların yeridir. Herkesin sorunu var. Bu sorunların çözüm yeri CHP'’dir. CHP adam gibi proje üretir, halktan yana proje üretir, ayakları yere basan proje üretir, uyduruk kaydırık projeler üretmedik. Onlar ne yaptı bizim projelerimizi hayata geçirdi” dedi.

"AKP yalan üzerine kurulan bir hükümet, halkı kandırıyor” diyen Kılıçdaroğlu, “Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yolu olsun, açık olsun. Yani yolumuz çağdaş uygarlık olsun, demokrasi, özgürlük olsun. Üniversite öğrencilerinin özgürce düşüncelerini ifade edebildiği gazetecilerin, yazarların, aydınların, hapislerde çürümediği, özgür bir Türkiye olsun” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz