CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te

GAZİANTEP (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir amacım, bir hedefim var; herkes alın terinin karşılığını alsın. Bu ülkede işsizlik olmasın.

"Türkiye'nin temiz siyasete ihtiyacı var" Türkiye'nin içinde bulunduğu şartları herkesin bildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin temiz siyasete ihtiyacı var. Türkiye'de halka hesap veren bir siyasete ihtiyaç var, Türkiye'de alın terine değer veren bir siyasete ihtiyaç var. Onun için hepimiz, elimizi vicdanımıza koyup düşünelim. Allah'ın kelamıyla dalga geçen bir siyasal iktidara oy verecek miyiz? 'Ben her cuma bir ayet sallıyorum' diyerek telefonda konuşan o ahlaksız adama hala oy verecek miyiz? Oy vermeyeceğiz" diye konuştu. CHP Nizip Belediye Başkan adayı Önder Alkurt'a destek isteyen Kılıçdaroğlu, "Yahu şu CHP neden yenilenmez, CHP'ye neden gençler gelmez... Genç mi istiyordunuz, buyurun genç. Allah'ı var aynı zamanda yakışıklı" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, yeni, barış içinde yaşayan, huzurlu, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, herkesi kucaklayan bir Türkiye'yi yeniden inşa etmek için yola çıktıklarını söyledi. Kimliği, inancı ne olursa olsan hiç kimseyi ayırmadıklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Şöyle diyoruz; insan, Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır ve bizim başımızın üstünde yeri vardır. Hiç kimseyi ayırmayacağız. Bize oy versin vermesin herkesi kucaklayacağız, herkesten yana olacağız" dedi. Kılıçdaroğlu, Karkamış ve Oğuzeli ilçelerini de ziyarete etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: