Chp Gökçebey İlçe Başkanı Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti

ZONGULDAK (İHA) – CHP Gökçebey ilçe Başkanı Halit Karademir, 2014 Mahalli seçimlerde aday adaylığı için...

ZONGULDAK (İHA) – CHP Gökçebey ilçe Başkanı Halit Karademir, 2014 Mahalli seçimlerde aday adaylığı için görevinden istifa etti.

CHP Gökçebey ilçe Başkanı Halit Karademir görevinden istifa ederek, 2014 Mahalli seçimlerde aday adayı olduğunu ifade etti. Karademir, “ CHP Genel Merkezi’nin 2013/6 sayılı genelgeleri doğrultusunda 2014 yılında yapılacak mahalli seçimlerde ilçe Başkanı ve yönetim Kurulu üyelerinin yerel yönetimlerde aday olabilmeleri için, 15 Temmuz 2013 tarihine kadar görevlerinden ayrılmaları gerekmektedir. Bende 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olabilmek için, görevimden ayrılıyorum. Bundan sonraki görevi yönetim kurulu arkadaşlarımız sürdüreceklerdir. Ben 2014 yılında yapılacak mahalli seçimlerde CHP’den aday adayı olacağım”dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz