Chp Grup Başkan Vekili İnce'den İmralı Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Öcalan ile BDP'li...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Öcalan ile BDP'li vekillerin basına yansıyan görüşme metnini değerlendirdi.

Yalova'da basın açıklaması yapan İnce, "İki ortak gün ışığına çıktı. Bu ortaklar Öcalan'la Erdoğan. Öcalan'ın açıklamalarını dün bir gazetede okuduk. Vahim. Meydan okuyor. 'Eskisi gibi olmaz, ben 50 bin kişi ile savaşırım' diyor. 'AKP'yi ben ayakta tutuyorum' diyor. 'Onları biz iktidar yaptık' diyor. 'Başkanlıkta destekleriz' diyor. Ortakların birisi konuştu. Şimdi öbür ortağı merak ediyorum. Başbakanın sürekli her konuda bir beyanatı var. Ekmeğin rengini, Hürrem'in giysisini, İsmet Paşa'nın bıyıklarını, çocuk sayısını, doğum yöntemini konuştu. Her şeyi konuştu. Memleketin geleceğini konuşsun bu Başbakan, dut yemiş bülbül gibi susmasın. Ortağı konuştu. Başbakan ne diyecek? Çok vahim iddialar var ortada. Her şeye maydanoz olan bir Başbakan, memleketin bunca önemli sorununda neden sus pus? Onu açıklama yapmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: