CHP Grup Başkanvekili İnce:

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisiyle ilgili iddialarına ilişkin hakkında bir fezleke olmadığını, aklandığını söyledi. 

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisiyle ilgili iddialarına ilişkin hakkında bir fezleke olmadığını, aklandığını söyledi. İnce, partisinin Orhangazi belediye başkan adayının tanıtım toplantısına partililere yaptığı konuşmada, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın dün kendisiyle ilgili söylediği sözleri hatırlattı. Bir süre önce Sakarya'daki aday tanıtım toplantısında savcılık tarafından kendisine fezleke yollandığını, bu fezlekede de "Muharrem İnce hükümeti yıpratıcı konuşmalarda bulundu" ifadelerinin yer aldığını öne süren İnce, fezlekeyi aldıktan sonra TBMM kürsüsünde "Savcı, doğru yaz bunu, yanlış yazmışsın" dediğini söyledi. Silivri'ye de giderek mahkeme heyeti ile görüştüğünü, "Yazıktır, günahtır, ayıptır bu insanları 5 yıldır niçin tutuyorsunuz" dediğini anlatan İnci, bununla ilgili de "adil yargılamayı etkilediği" için bir fezleke geldiğini kaydetti. Bu fezlekenin de kapandığını bildiren İnce, şöyle devam etti: "Daha sonra bir fezleke daha geldi, mahkeme mahkeme dolaştırıldım. Amaç itibarsızlaştırmak, amaç burnumu sürtmek, amaç 'konuşma' demek. Sonra kendimi savundum. Bu dava düştü. Böyle bir dava yok. Genel kurulda okundu bu, fezleke geri çekildi. TBMM'de hakkımda fezleke yok. Aklandım, çıktım. Ama Bülent beyin arkadaşlarının fezlekesi var. Diyorum ki arkadaşlarının 700 bin liralık saatleri var, fezlekeleri var. O iftiraları Manisa'da açıklayacağım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz