CHP Gülşehir Ilçe Binası Açıldı

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ve İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, CHP Gülşehir ilçe binasının

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ve İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, CHP Gülşehir ilçe binasının açılışına katıldı.

Açılışa, Güven ve Küçük'ün yanı sıra Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, Gülşehir İlçe Başkanı İmdat Kayaharman, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşa Kayaharman, son derece modern bir binaya taşındıklarını, bu günden sonra mahalle mahalle, sokak sokak örgütlenmeye devam edeceklerini, bu çalışma temposu ile Gülşehir'de yeniden dirilişe geçerek belediye başkanlığını alacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

CHP'ye teveccühün son günlerde arttığını dile getiren Küçük de, yeni binanın Gülşehir'e hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

İstanbul Kartal Belediye Başkanı Öz de, bir ilçe binasının seçim koordinasyon merkezi havasında olmasının kendisi için heyecan verici olduğunu kaydederek, kendisinin de Gülşehirli olduğunu, Gülşehir'de eski CHP potansiyelinin yeniden harekete geçirecek çalışmanın bu binada yapılmasının mümkün olacağını ifade etti.

Açılışın ardından CHP heyeti, Ankara'da polis memuru eşi tarafından öldürülen Gülşehirli polis memuru Gülşah Karakafa'nın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Gülşah Karakafa'nın babası Necdet Karakaya ve annesi Gönül Karakaya ile görüşen ve taziye dileklerinde bulunan Güven ve Küçük, ailenin emniyet müdürü ve savcıların gerekli önlemi almadıkları şikayetleri üzerine, kadına şiddetin yasalaşmasına rağmen hala önüne geçilemediğini ifade ettiler.

-"Nevşehir Belediye başkanlığını almamız lazım"

Daha sonra Nevşehir'e gelen Güven ve Küçük, CHP Nevşehir İl Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Reklam
Reklam

Burada konuşan Güven, yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını ve partilerinin bu seçimlerden güçlenerek çıkması için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirtti.

CHP olarak en büyük eksikliklerinin halkın kendilerini tanımaması ve bu nedenle güven duymaması olduğunu kaydeden Güven, önümüzdeki yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanlığına CHP olarak talip olduklarını ifade etti.

Nevşehir'in sorunlarını yakından takip ettiklerini ve bunları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Güven, "Önümüzdeki süreç az. Yerel seçimlere 1 yıl kaldı. Yerel seçimlerin öne alınma ihtimali var ve bizim her zaman için bu seçimlere hazır olmamız lazım. Artık bizim hedefe kilitlenip Nevşehir Belediye başkanlığını almamız lazım. Bunun için ne yapmamız gerekiyorsa el birliği ile yapacağız. İyi adaylar çıkardığımız zaman bunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bizim CHP olarak projelerimizi, yapmak istediklerimizi çok iyi vatandaşa anlatmamız lazım" dedi.

Basın toplantısının ardından CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, her iki milletvekiline Avanos ilçesinde yapılmış olan çini tabak hediye etti.

Reklam
Reklam

CHP'li milletvekilleri daha sonra parti üyeleri ile bir araya gelerek yerel seçimler öncesinde nasıl bir çalışma yapacaklarını onlara aktardı.

Muhabir: Dilaver Can - Osman Aytekin / Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz