CHP Hacıbektaş İlçe Başkanı Ayvazoğlu oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hacıbektaş ilçe kongresinde, adaylara eşit oy çıkması nedeniyle yapılan kura çekiminde Bayram Ayvazoğlu ve ekibi kurayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hacıbektaş ilçe kongresinde, adaylara eşit oy çıkması nedeniyle yapılan kura çekiminde Bayram Ayvazoğlu ve ekibi kurayı kazandı.

Hacıbektaş Belediyesi salonunda önceki gün yapılan kongrede, Veysel Keleş ile Bayram Ayvazoğlu'nun listelerine, 71 kayıtlı delegeden 67'si oy kullanmış ve oy sayım işlemi sonucunda, bir oy boş çıkarken, iki liste de 33'er oy almıştı.

Bunun üzerine, Hacıbektaş İlçe Seçim Kurulu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde, boş oyu emekli öğretmen Keleş çekti.

Reklam
Reklam

Böylece, yaklaşık 20 yıl boyunca CHP Hacıbektaş İlçe Başkanlığı'nı yapan Bayram Ayvazoğlu ve ekibi yeniden görevi devraldı. CHP İlçe Yönetimi, Bayram Ayvazoğlu, Aysun Akyürek, Recai Altuğ, Hakan Aydoğmuş, Alican Danacı, Özgür Göçer, Hülya Özcan, Deniz Taşdemir, Miyesser Taşdemir, Mehmet Tekin ve Sefa Yılmaz oldu.

İl delegeleri ise Bayram Ayvazoğlu, Kaplan Gönençen, Mustafa Özcivan, Selim Deniz, Bekir Bilen, Remzi Çetin, Yaşar Çetintürk, Yasef Torun, Arif Yoldaş Altıok, Naci Özçelik, Celal Karadağ, Ali Murtaza Keleş, Osman Kılınç, Yaşar Özçelik, Nomen İnal, Doğan Özdoğan, Aziz Özkan ve Ahmet Eroğlu'ndan oluştu.

Yönetim Kurulu adına konuşan Alican Danacı, Hacıbektaş'ta artık yeni bir süreç başladığını ifade ederek, "Bundan böyle her şey şeffaf olacak. Halkın dediği olacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: