CHP Heyeti, AA Çanakkale Bürosu'nu Ziyaret Etti

ÇANAKKALE (A.A) - CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Anadolu Ajansı (AA) Çanakkale Bürosu'nu ziyaret etti.

ÇANAKKALE (A.A) - CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Anadolu Ajansı (AA) Çanakkale Bürosu'nu ziyaret etti.

Soydan, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ile bir grup partilinin katıldığı ziyarette yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde her ne kadar insanların yaşadıkları kenti yönetecek insanı seçse de İl Genel Meclisi üyelerini de seçeceğini söyledi.

İl Genel Meclisi seçimlerinde alınan oyların o partinin karnesi olduğunu belirten Soydan, "Eğer iktidar partisi iyi işler yapmışsa oyunu yükseltir. Eğer kötü işler yapmışsa oyu düşer. Biz iktidar partisinin çok iyi işler yaptığına inanmıyoruz. Her ne kadar bu dönemde basına el konduysa da biz en azından tek tek vatandaşın ayağına giderek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meclis'te çıkan bazı olumsuz yasalar genelde basından kaçılarak çıkarılmıştır. Kamuoyunun duyarlılığını dikkate alarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, ancak sonra kendileriyle çelişir duruma geliyorlar" iddiasında bulundu.

Reklam
Reklam

Merkez İlçe Başkanı Önder ise, yerel seçimler konusunda asla kaygılarının bulunmadığını kaydetti.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: