CHP Heyeti Şanlıurfa'da

ŞANLIURFA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Bu umutlu havayı, bu barışa olan inancı tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz"

ŞANLIURFA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Bu umutlu havayı, bu barışa olan inancı tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz" dedi.

Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Gülseren Oranç ile milletvekilleri ve 21 ilden gelen partililerin bulunduğu grup, Atatürk Bulvarı'ndaki esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden heyettekiler daha sonra il başkanlığı binasına geçti.

Tanrıkulu, burada yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'daki dayanışma, barış ve umut ortamını gördüklerini söyledi.

Reklam
Reklam

CHP'nin tarih boyunca barıştan, insan haklarından, özgürlükten, eşitlikten ve kardeşlikten yana olduğunu anlatan Tanrukulu, şöyle devam etti:

"Her bölgeden gelen örgütlerle bu umutlu havayı, bu barışa olan inancı tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz. Bunlar bizim ortak değerlerimizdir. Bu değerler etrafında siyaset yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu değerler etrafında siyaset yapmaya devam edeceğiz. Barışı inşa etmek de bizim görevimizdir. Türkiye'nin her yerinde bu görüşlerimizi herkese rağmen ifade etmeye devam edeceğiz."

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir de kente iki ay önce gelmeyi planladıklarını ve bu kapsamda ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bölgedeki bütün yüreklerin barış için attığını hissettiğini ifade eden Demir, doğusuyla batısıyla herkesin bir bütün olduğunu kaydetti.

Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: