CHP Heyeti Van'da

Van'da temaslarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Sezgin Tanrıkulu ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, Erciş İlçe Başkanlığı'nın iftarına

Van'da temaslarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Sezgin Tanrıkulu ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, Erciş İlçe Başkanlığı'nın iftarına katıldı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Sezgin Tanrıkulu ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, CHP İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Gedikbulak köyüne geçti.

Köylülerle görüşen heyete, kuraklık sebebiyle yaşanan sıkıntılar anlatıldı.

Köy ziyaretinin ardından Muradiye'ye gelen heyet, CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe esnafını da ziyaret eden CHP heyeti, sorunları dinledi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sırasında Genel Sekreter Tamaylıgil, değnekle yürüyen engelli Şefik Orak ile ayak sohbet etti. Orak, Tamaylıgil'den tekerlekli sandalye istedi. Orak'ın iletişim bilgilerini alan Tamaylıgil, tekerlekli sandalye göndereceği sözünü verdi.

İlçe ziyaretini tamamlayan CHP heyeti, Erciş İlçe Başkanlığı'nca öğretmenevinde düzenlenen iftara katıldı.

İftarın ardından bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden heyet, ilçedeki temaslarının ardından karayoluyla Van'a döndü.

Muhabir: Yahya Öylek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: