CHP: İDO’ya Rakip Aldatmacadan Ibaret

İDO’nun fiyat politikasına tepkiler devam ediyor. CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, İDO’ya rakip olarak...

İDO’nun fiyat politikasına tepkiler devam ediyor. CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, İDO’ya rakip olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacağı açıklanan BUDO’nun ‘aldatmacadan’ ibaret olduğunu iddia etti.

Metin Çelik, partililer ile birlikte Güzelyalı İskelesi’nde basın toplantısı düzenledi. Özelleştikten sonra İDO’da fiyatların yükseldiğini ve hizmet kalitesinin de düştüğünü öne süren Çelik, ayrıca haksız uygulamalar yapıldığını ileri sürdü. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile İDO arasında yapılan görüşmeyi hatırlatan Çelik, Altepe’nin de ‘bu oyuna’ alet olduğunu savundu.

Reklam
Reklam

Çelik, şunları dile getirdi: “Bu bir aldatmacadır. Sadece halkın tepkilerini azaltma politikasıdır. Bu çözüme göre İDO pazartesi – perşembe günleri arasında 15 Ağustos’a kadar kampanya uygulayacaktır. Yani bir buçuk ay, hem de insanların yaz tatilinde olduğu aylarda ve hafta içinde talebin az olduğu günlerde. Ya cuma, cumartesi, pazar günleri ne olacak. Pahalı fiyat uygulamasına devam, 15 Ağustos’tan sonra pahalı fiyat uygulamasına devam. Bari siz bu oyuna alet olmasaydınız Sayın Altepe.”

“İKİNCİ OYUN BUDO”

İkinci oyunun ise İDO’ya karşı BUDO projesi olduğunu ifade eden Çelik, şöyle devam etti: “Altyapı ve şirket hazırmış, ikinci el gemi alacaklarmış, bir ay içinde aksaksız hizmet vermeye başlayabilirlermiş. İyileşme görmezlerse kendi şirketleriyle taşımacılık yapacaklarmış.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: