CHP İl Başkanı Akdoğan, Mudanya'yı ziyaret etti

CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan, Mudanya İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan, Mudanya İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleriyle yeni seçilen ilçe yönetimine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan Akdoğan, ziyarette yaptığı açıklamada, 2014 yılında yapılacak seçimlerde CHP ilçe örgütünün çok önemli sonuçlar elde ederek, Mudanya'nın kaderini değiştireceğine inandığını söyledi.

Akdoğan, Belediye Meclisi üyelerinin önemli çalışmalar yaptığına işaret ederek, "Mudanya daima göz önünde. Zaman içinde RO-RO taşımacılığını bırakın Mudanya'ya sormadan, Büyükşehir'in haberi bile olmadan Mudanya'ya yönlendirilmeye çalışılıyor, İDO iskelesinin yeri Mudanyalılara sorulmadan, paylaşım, şeffaflık ve katılımcılık esası dikkate alınmadan organize ediliyor" iddiasında bulundu.

Reklam
Reklam

İlçe başkanı Rüştü Cozlan ise 2014 seçimlerine çok iyi hazırlanarak önce Mudanya ve Bursa'da, daha sonra Türkiye'de iktidara gelmek istediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: