CHP İl Başkanı Atalay'dan Çarşambalılar Derneği'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ve Çarşamba İlçe Başkanı Sinan Yaşar,...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ve Çarşamba İlçe Başkanı Sinan Yaşar, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Sarıoğlu'nu ziyaret etti.

Dernek merkezindeki ziyarette konuşan Sadettin Sarıoğlu, yeni yönetim kurulunun şubat ayında seçildiğini belirterek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneklerinin 100 fahri olmak üzere toplam 600 üyesi olduğunu belirten Sarıoğlu, "Üyelerimizin arasında doktor, esnaf, öğretmen var. Üyelerimizle haberleşme bizim için çok önemlidir. Düğünümüzü, cenazemizi cep telefonlarına mesaj göndererek iyi günde kötü günde beraber oluyoruz. Yeni yönetim olarak ilimizde bulunan özel hastane ve tıp merkezleriyle de sağlık anlaşmaları yapıyoruz. Düzenli olarak yayın organımız olacak bülten çıkaracağız. Yönetim Kurulu ve üyelerimizle beraber İnşallah daha iyi günlerde olacağız." dedi.

Reklam
Reklam

"SAMSUN’DA ÇARŞAMBALI ÇOK"

CHP Çarşamba İlçe Başkanı Sinan Yaşar ise Samsun nüfusunun büyük bir bölümünü Çarşambalıların oluşturduğunu belirtti. Yaşar, "Samsun’da söz sahibi olmalıyız. 15 yıl il dışında görev yaptım. Görev yaptığım yerlerde hemşehrimi görünce mutlu oluyordum. Bu yüzden hemşehri derneklerinin önemini çok iyi biliyorum. Ve ayrıca Çarşambalı olmaktan övünüyorum." dedi.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay da derneğin yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. "Siyaset iyi yapılırsa siyasi kurumlar sorun çözücü merkezlerdir." diyen Atalay, "Artık CHP çok farklı bir parti olma yolundadır. Burada fazla siyaset konuşmak istemiyorum ama kimliğimiz her yerde doğal olarak öne çıkacaktır. Hemşehri dernekleri de biz partiler gibi örgütlü topluluktur.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: