Chp İl Başkanı Barkan Kalınomuz Söke İlçe Örgütünü Ziyaret Etti

Mayıs ayında yapılan Kongrede Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Aydın il başkanlığına seçilen Barkan Kalınomuz, beraberinde...

Mayıs ayında yapılan Kongrede Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Aydın il başkanlığına seçilen Barkan Kalınomuz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Söke CHP ilçe örgütüne teşekkür ziyaretinde bulundu.

CHP İlçe Başkanı Osman Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Barkan Kalınomuz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28-29 Haziran tarihleri arasında Aydın’a yapacağı ziyaretle ilgili bilgi verdi. Kalınomuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eylül ayının başında Aydın’a bir kez daha geleceğinin müjdesini verdi.

Reklam
Reklam

PANKART SORUŞTURMASINI SÖKELİ PARTİLİLERLE PAYLAŞTI

27 Mayıs'ta yapılan il kongresinde salonda açılan Deniz Gezmiş posteri nedeniyle savcılığa davet edilerek ifadesi alınan CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, suç ve suçluyu övme suçu nedeniyle savcılıkça ifadesi alındığını söyleyerek; "Deniz Gezmiş'in vatan kahramanı olduğunu anlattık” dedi. Yaptığı savunmasının bir örneğini CHP Genel Merkezine faksladıklarını sözlerine ekleyen il başkanı Kalınomuz, ayrıca Altın Güvercin Festivalini eleştiren AK Parti İl Başkanı Sadık Atay’a da tepki gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: