Chp İl Başkanı Gökdağ'ın Öğretmenler Günü Mesajı

CHP Gaziantep İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ, “Bilimin ışığında yürüyen ve geleceğimiz olan çocuklarımızın topluma...

CHP Gaziantep İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ, “Bilimin ışığında yürüyen ve geleceğimiz olan çocuklarımızın topluma faydalı olmaları yolunda emek tüketen vefakâr, cefakâr öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Av. Gökdağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ‘Ulusları kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ sözleriyle öğretmene verdiği önemi ve duyduğu saygıyı en güzel biçimde belirtmiştir.

Öğretmenlerimizin, daha iyi koşullarda eğitim verebilmeleri için refah seviyeleri yüksek, onurlu ve bilimin ışığında yürümeleri gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

“Ülkemizin kanayan yarası haline gelen, atanamayan öğretmenler, sözleşmeli öğretmenler diye sınıflandırılması bizi derinden üzmektedir” diyen Gökdağ, şunları kaydetti:

“Aydınlık çağdaş nesillerin yetişmesinin en büyük teminatı olan öğretmenlerimizin, AK Parti döneminde haklarının gasp edilmesi, öğretmenlerin kadrolu, sözleşmeli ve atanamayan diye sınıflandırılması, haklarını isteyen öğretmenlerimizin şiddete maruz kalmaları asla kabul edilemez.

Aydınlık geleceğimizi şekillendirecek olan öğretmenlerimiz CHP'nin iktidarında hak ettikleri yerde olacaklardır. Bu vesile ile Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet tarihimiz boyunca öğretmenlik yapan ve aramızdan ayrılan bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan emekli olmuş ve halen görev yapan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: