CHP İl Başkanı Gölet:

CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet, CHP'nin Eskişehir'de başta Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkanlığı olmak üzere diğer tüm ilçelerde

CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet, CHP'nin Eskişehir'de başta Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkanlığı olmak üzere diğer tüm ilçelerde de seçimleri kazanacağından hiç kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini bildirdi.

Gölet, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu güne kadar ülke ve toplum menfaatlerinin hiçe saydığını öne sürerek, yerel seçimlerin öne alınması çalışmalarını eleştirdi.

Vatandaşların büyük bir ekonomik sıkıntıda olduğunu savunan Gölet, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Halkımız geçmişte sağanak şeklinde yağan zamlardan şikayetçiyken son günlerde bu zamlar adeta doluya dönüştü. Esnaf, emekli, işçi, memur, mal sahibi olmak için değil, geçinebilmek için kredi kartı ve tüketici kredileri adı altında bankalara ciddi şekilde borçlanmak zorunda kalmış, yağmurdan kaçamadığı gibi üstüne doluya tutulmuştur. AK Parti'nin ülkeyi Suriye ile savaşın eşiğine getirdi. Avrupa Birliği hedefinden de uzaklaşıldı. AK Parti, ülkemizi bu kafayla yönetmeye, feryat eden esnafın, emeklinin, işçinin sesine kulak tıkamaya, hak aramak için sesini yükseltene biber gazı sıkmaya devam ederse, önümüzdeki ilk seçim olan yerel seçimlerde milletin sillesini yemekten kurtulamayacaktır. CHP'nin Eskişehir'de başta Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkanlığı olmak üzere diğer tüm ilçelerde de seçimleri kazanacağından hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır."

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: