Chp İl Başkanı Sadık Atila:

Semt pazarı ziyaretlerini sürdüren CHP İl Başkanı Sadık Atila, asgari ücret ve açlık sınırının belli...

Semt pazarı ziyaretlerini sürdüren CHP İl Başkanı Sadık Atila, asgari ücret ve açlık sınırının belli olduğu Türkiye’de insanların büyük sıkıntı çektiğini söyledi.

CHP İl Başkanı Sadık Atila, pazar esnafının sorunlarını dinlediklerini belirterek şunları, ”Pazarcı esnafımızın büyük sorunları var. Bunların başında marketler geliyor, marketlerden yakınıyorlar. Sıcak paranın olmadığından yakınıyorlar, vatandaşların ancak kredi kartları ile borçlanarak harcama yaptıklarını o nedenle de marketlerden alış veriş yaptıklarını ve Pazar esnafının bu nedenle işlerinin iyi olmadığını belirtiyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Ayrıca vatandaşların alım gücü olmadığını belirten Atila, asgari ücretin belli olduğu, yoksulluk ve açlık sınırının belli olduğu ülkede vatandaşların büyük sıkıntı çektiğini söyledi.

Atila, “Bu insan hakları haftasın da insanca yaşayabilmelerine maalesef olanak tanınmıyor. Bu insan hakları gününde, insanların insanca yaşayabilmeleri için gerekli düzenlemelerin yapılmasını biran önce bekliyoruz, ve bu mücadelemiz devam ediyor. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi iktidarın da yoksulluğa, açlığa ve işsizliğe son vereceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: