Chp İl Başkanlığı Kongresi Başladı

CHP Zonguldak İl Başkanlığı Olağan Kongresi'nde, Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı baygınlık geçirdi. Aydınlı'nın, bazı...

CHP Zonguldak İl Başkanlığı Olağan Kongresi'nde, Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı baygınlık geçirdi. Aydınlı'nın, bazı delegelerle tartıştığı ve bu yüzden baygınlık geçirdiği iddia edildi.

CHP Zonguldak İl Başkanlığı'nın 34. Olağan Genel Kurulu, Zonguldak Kapalı Spor Salonu'nda yapılıyor. Kongreye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Mersin Milletvekili Rıza Öztürk, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP 22. Dönem Milletvekili Harun Akın, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Fahri Yıldırım, çevre ilçe ve belde belediye başkanları, delege ve partililer katıldı.

Reklam
Reklam

Kongrede Ergenekon Davası'nın tutuklu sanığı CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal'in koltuğu boş bırakıldı. Haberal için ayrılan koltuğa kendisinin fotoğrafı ve kongreye gönderdiği çiçek konuldu. Kongre öncesinde CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, baygınlık geçirdi. Partililerin mühadale ettiği Aydınlı, kısa sürede kendine geldi. Aydınlı'nın boş bir odaya götürülerek dinlenmesi sağlandı. Aydınlı'nın, bazı delegelerle tartıştığı ve bu yüzden bayıldığı ileri sürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz