CHP İl Başkanlığı'nda Görev Devir Teslim Töreni

CHP İl Başkanlığına seçilen Sadık İlhan, eski Başkan Ayhan Gülsoy'dan görevi devraldı.

CHP İl Başkanlığına seçilen Sadık İlhan, eski Başkan Ayhan Gülsoy'dan görevi devraldı.

İlhan, parti binasında gerçekleştirilen görev devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, partide dayanışma ortamı olmasının kendisini heyecanlandırdığı söyledi.

Kongre sonucunda kendisini göreve getiren tüm partililere teşekkür eden İlhan, "Partimiz, tüm üyelerimizin fikrini alarak kararlarda ortak hareket edecek. Muhalefet partisi olarak yaptığımız çalışmaları daha da ileriye götürmemiz gerekiyor. Yapmamız gerekenleri diğer arkadaşlarla çalışarak yapacağız. İl örgütü olarak sistemli, programlı şekilde yol alacağız. Bu örgütlenme neticesinde yerel yönetimlere talip olacağız. Yönetimdeki arkadaşlarımla bunları gerçekleştirmeye çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

İlhan, konuşmasından sonra Gülsoy'dan görevi devraldı.

Muhabir: Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz