CHP İl Gençlik Kolları Üyeleri, Türk Bayrağı Gönderdi

CHP İl Gençlik Kolları üyeleri, Genelkurmay Başkanlığı'na Türk bayrağı gönderdi.

CHP İl Gençlik Kolları üyeleri, Genelkurmay Başkanlığı'na Türk bayrağı gönderdi.

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Kurnaz ve beraberindekiler, Güllük Caddesi'ndeki PTT şubesinden Genelkurmay Başkanlığı'na 25 Türk bayrağı gönderdi.

Önder Kurnaz, daha sonra şube önünde yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK'nın son yıllarda eylemlerini arttığını belirtti.

Vatanın her yanından gelen şehit haberlerinin yüreklere ateş düşürdüğünü ifade eden Kurnaz, "Ülke olarak bu acı haberlerle sarsılmışken, son olarak Afyonkarahisar'da el bombalarının tasnifi sırasında cephanelik patlamış, 25 askerimiz şehit olmuştur" dedi.

Reklam
Reklam

Afyonkarahisar Valisi'nin kente bilgi almak için gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e halı, kilim ve satranç takımı hediye ettiğini kaydeden Kurnaz, "Afyonkarahisar Valisi'ni Atatürkçü gençler olarak gereğini yerine getirerek istifa etmeye davet ediyoruz. Bu olayı doğru bulmadığımızı belirmek için de Genelkurmay Başkanlığı'na şehitler için 25 Türk Bayrağı gönderdik" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: