CHP İl Kadın Kolları, Çelebi'yi Ziyaret Etti

CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Alpay Çinkılıç, CHP Çukuova İlçe Başkanı Mehmet Çelebi'yi ziyaret etti.

CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Alpay Çinkılıç, CHP Çukuova İlçe Başkanı Mehmet Çelebi'yi ziyaret etti.

Kadın Kolları'nın yeni dönemde il merkezli yapılanarak örgütlenmesinin sağlayacak çalışmalar doğrultusunda gerçekleşen ziyarette, yerel seçimler düşünülerek hazırlanacak çalışma taslağıyla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyarette, Ramazan ve izleyenler günlerde çalışma programı taslağının uygulanabilir hale getirileceği ifade edilirken, yönetici ve üyelerin eğitiminin ön plana çıkarılması kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

Çinkılıç, yıllar sonra kadın kollarında demokratik bir kongreler döneminin başlamasınını hem kadınları motive ettiğini, hem de büyük heyecan yarattığını belirtirken, oluşan bu sinerjiyle yerel yönetimlerde önemli bir başarıya odakladıklarını ifade etti.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Alpay Çinkılıç ve yönetim kurulunun CHP Çukurova İlçe Örgütü ziyaretinde, CHP Çukurova İlçe Başkan Yardımcıları Hüseyin Üstün, Hamdi Şevik, İlçe Kadın Kolu Başkanı Zihneti Emre, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: