Chp İl Yönetimi Patates İçin Ödemiş’te Toplanıyor

CHP İzmir il yönetimi, tarlada kilosu 10 kuruşun altına düşen patatesteki krize dikkat çekmek ve...

CHP İzmir il yönetimi, tarlada kilosu 10 kuruşun altına düşen patatesteki krize dikkat çekmek ve Ödemiş’teki durumu yerinde görmek amacıyla çarşamba günü Ödemiş’te toplanacak. Perşembe Pazarı Sosyal Tesisleri’nde iki oturum halinde gerçekleşecek toplantıda patatesteki sorunlar ele alınarak, patates raporu hazırlanacak.

Yeni il başkanı Ali Engin yönetimindeki CHP İzmir İl Örgütü önce ilçe başkanı ve belediye başkanlarıyla ardından da kooperatif, birlik ve oda başkanlarıyla görüşecek.Toplantı öncesi CHP İzmir il yöneticilerini patates tarlasına götürerek yangını yerinde göstereceklerini belirten CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş şunları söyledi: “Patateste büyük bir kriz yaşanıyor. İlçemizin lokomotif ürünü patateste yaşanan bu krize sessiz kalmayan CHP İl Yönetimi de çözüm üretilmesi ve konunun daha geniş platformlarda tartışılması için Ödemiş’te buluşacak. Sadece patateste değil diğer ürünlerde de sıkıntılar var. Bu kriz önümüzdeki aylarda büyüyecek. Burada basının da duyarlılığını kutlamak lazım. Basının bu duyarlılığına il yönetimimiz ve genel merkezimiz de ilgi gösterdi."dedi.

Reklam
Reklam

Toplantılar çarşamba günü Perşembe Pazarı’nda düzenlenecek. 14.00’da yapılacak ilk toplantıda havzamızdaki CHP ilçe başkanları ve belediye başkanları, il yöneticileri ile bir araya gelecek. 16.00’daki ikinci toplantıda il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, kooperatif, birlik, oda ve dernek başkanları ile görüşülecek. İl Başkanımız Ali Engin konuyu bizzat üreticilerden dinleyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: