CHP Ilçe Başkanına "tehdit" Iddiası

CHP Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı, partisinin ilçe başkanlığının bulunduğu bina sahibinin kendisini tehdit ettiğini iddia ederek, suç duyurusunda bulundu.

CHP Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı, partisinin ilçe başkanlığının bulunduğu bina sahibinin kendisini tehdit ettiğini iddia ederek, suç duyurusunda bulundu.

CHP Kocaeli İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Sarı, ilçe başkanlığının bulunduğu binanın sahibiyle 3 ay önce anlaşarak kira kontratı imzaladıklarını söyledi.

Ev sahibinin daha önce parti binalarında bulunan Türk bayrağının kaldırılmasını istediğini öne süren Sarı, bunları reddetmesi üzerine söz konusu kişinin binaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini asarak kendilerini tahrik etmek istediğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Sarı, bir süre önce karşılaştıkları ev sahibinin, kendilerini bıçakla ve sözlü olarak tehdit ettiğini savunarak, bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.

Binadan çıkmayı düşünmediklerini anlatan Sarı, "Neden çıkalım yükümlülükleri yerine getiriyoruz. Orası bizim parti binamız. İki yıl daha oradayız" ifadelerini kullandı.

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan da partilerinin kurumsal niteliğine yönelik bir takım saldırılarla karşı karşıya olduklarını iddia etti.

Muhabir: İbrahim Aktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz