CHP ilçe teşkilatından AK Parti'li Tütüncü'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Kepez İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi AK Parti’li Belediye Başkanı Hakan...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Kepez İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi AK Parti’li Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

CHP Kepez İlçe Teşkilatı’na, yeni görevlerinde başarılar dileyen Tütüncü, “Her zaman demokrasilerde kafa sayısınca düşünce, yürek sayısınca sevgi olduğunu düşünüyoruz. Muhalefetin de iktidara ufuk veren, istikamet kazandıran önemli demokratik görevi var. Bu bakımından CHP Kepez İlçe Teşkilatı’nın, düşüncelerinin Kepez için, bizim çok önemli olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar da ana muhalefet partisi olarak Kepez’e yapılacak olan her güzel hizmete katkı sağlayacaklarını belirtti. Muhalefet edilecek yerde muhalefet edeceklerini kaydeden Bahar, şunları söyledi: “Ama bu seviyeli bir muhalefet olacak. Programlarımız, anlayışımız örtüşmeyebilir ama bu da demokrasinin zenginliğidir. Sizin çalışmalarınızı takip ediyoruz. Güzel çalışmalarınızı görüyoruz. Güzel işlerinizi her zaman alkışlarız, destek de oluruz.”

Ziyarette Kepez Belediye Meclis üyeleri Şahali İnce, Servet Yıldız ve Binali Doğan da yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: