Chp İlçe Yönetimi Basın İle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Merkez İlçe Yönetimi, Bartın'da görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Merkez İlçe Yönetimi, Bartın'da görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya; CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Arslan, CHP Merkez İlçe Yönetimi, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gümüş ve gazeteciler katıldı. Kahvaltı sonrasında konuşan CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Mehmet Arslan, "Merkez ilçe seçimlerini yaptık. Yeni arkadaşlarımız ile birlikte görevi teslim aldık. Bugüne kadar görev alan eski arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu dönem içinde sık, sık basınla karşı karşıya geleceğiz, birlikte olacağız. Biz göreve gelirken Bartın'ın bütün sorunlarını, sıkıntılarını göz önüne alarak, bu sıkıntı ve sorunlara çözüm üretmek için geldik. Yerel yönetimlerle uyum içinde çalışmayı hedefliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş ise, başarılı bir yönetimi olduklarını belirtti. Karakaş, "Örgütle gücün hakikaten siyasette önemli olduğuna inanıyorum. Bunu milletvekilliği seçimlerde gördük. Siyasette başarının göstergesi o seçimi kazanmaktır. Milletvekili seçimini kazanarak, milletvekilimizi Ankara'ya gönderdik. Dolayısıyla başarılı olduğumuzu düşünüyoruz" diye konuştu.

Kahvaltı sonrasında CHP yöneticileri ile basın mensupları kamuoyundaki gelişmeleri tartışarak, değerlendirme yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: