CHP Isparta İl Başkanı Şenol:

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, "Belediye başkan adayımız büyük ihtimalle haziran ayında belirlenecek" dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, "Belediye başkan adayımız büyük ihtimalle haziran ayında belirlenecek" dedi.

Şenol, partisinin il başkanlığında düzenlendiği basın toplantısında, CHP'nin Isparta'nın en flaş ve iddialı partisi olduğunu belirterek, yerel seçimlerde belediye başkanlığını CHP'nin adayının kazanması konusunda kafalarında soru işareti bulunmadığını söyledi.

Seçimlerde CHP yönetiminde tüm ittifaklara açık olduklarını ifade eden Şenol, birlikteliğin sağlanmasının üye bazında olabileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

AK Parti'nin yerel seçimlerde başarılı olamayacağını savunan Şenol, "Belediye başkan adayımız büyük ihtimalle haziran ayında belirlenecek. Bunu da halka sorarak, halkın en çok istediği aday üzerinden belirleyeceğiz. Bu sürede ortaya çıkacak aday adaylarımızı teşvik ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: